Guildford Town Centre

Airolite louvers were used as an architectural feature in the revitalization of the Guildford Town Centre Mall in Surrey, BC.  The $280 million expansion included a new food court and entrance to the mall.  Airolite K609 Louvers feature prominently above the curved glass of the new entrance to the food court.  Using segmented louvers over a large radius gives the affect of a gradual curve.

Celso Stifelmann, MCMP’s architect on the project was pleased with the final look.  “The use of Airolite louvers on top of the rotunda over the main entrance was crucial to obtain the results we are now seeing.  The intent on this portion of the building was to give the public a majestic experience, complementing the beautiful plaza.  Airolite’s ability to manufacture and install an almost frameless decorative louver with the proportions we envisioned was key for this success.  The final product exceeded our expectations, and this project is quickly becoming a City of Surrey landmark.”

 

See the Guildford Town Centre – Case Study prepared by Airolite.

Architect: Musson Cattell Mackey Partnership

Canada | USA

866-385-8318

@2016 by Rieger Architectural Products

  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn B&W